• catherine0515

New Office Addition

[et_pb_section bb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” _i=”0″ _address=”0.0.0.0″ background_layout=”light” border_style=”solid”]

Each month during our team meeting we spend a little time at the end to discuss what worked well about the meeting and what we would change and improve upon. It’s a chance to recognize small wins and provide honest feedback so that we are respectful of everyone’s time – a commodity to us all.

At last month’s team meeting, we had 3 team members vocalize that they felt a bit tight around the conference table with our growing team. So, we looked for a fix.

Instead of clicking a few buttons on Amazon for a quick fix, we turned to The Lifecycle Building Center. The Lifecycle Building Center diverts building materials bound for a landfill to their retail warehouse in SW Atlanta. CSR’s new conference table is a repurposed bowling alley lane.

The table has an undeniable cool factor, but is also a reminder of receiving feedback and finding solutions to problems.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

#CSR #office

1 view0 comments

Recent Posts

See All